Претседателот Ердоган: Сите заедно треба да водиме борба против дигиталниот фашизам

Претседателот Ердоган во говорот преку линк во живо на 4. Меѓународен самит за жена и правда рече: „Сите заедно треба да водиме борба против дигиталниот фашизам кој единките ги смета како само име или број.“

1534761
Претседателот Ердоган: Сите заедно треба да водиме борба против дигиталниот фашизам

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган преку линк во живо учестуваше на 4. Меѓународен самит за жена и правда кој ќе се одржи во виртуелна средина.

Претседателот Ердоган рече: „Сите заедно треба да водиме борба против дигиталниот фашизам кој единките ги смета како само име или број.“

 

 Слични вести