Состанок на Советот за национална безбедност под претседателство на претседателот Ердоган

Советот за национална безбедност се состана во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе, во Анкара, под претседателство на претседателот Реџеп Тајјип Ердоган

1534270
Состанок на Советот за национална безбедност под претседателство на претседателот Ердоган
MGK Toplantısı.jpg

Советот за национална безбедност се состана под претседателство на претседателот Реџеп Тајјип Ердоган.

На дневниот ред на состанокот се наоѓаат голем број значајни точки во однос на актуелни внатрешни и надворешни како и регионални прашања.

Состанокот во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе, во Анкара, започна во 15:25 часот по турско време

 Слични вести