Претседателот Ердоган: „Турската вакцина ќе ја понудиме на услуга на целото човештво“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Турската вакцина ќе ја понудиме на услуга на целото човештво“

1531862
Претседателот Ердоган: „Турската вакцина ќе ја понудиме на услуга на целото човештво“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Турската вакцина ќе ја понудиме на услуга на целото човештво“Слични вести