Претседателот Ердоган: Посакуваме посилна соработка со нашите пријатели и сојузници

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече: "Посакуваме посилна соработка со нашите пријатели и сојузници"

1531806
Претседателот Ердоган: Посакуваме посилна соработка со нашите пријатели и сојузници

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган, денеска од дворецот Вахдеттин во Истанбул преку линк во живо говореше на 7. Вонреден конгрес на градските ограноци на својата владејачка Партија за правда и развој АКП (АК Партијата) во градовите Ќутахја, Афјонкарахисар, Батман и Сиирт. 

Претседателот Ердоган рече: "Посакуваме посилна соработка со нашите пријатели и сојузници."Слични вести