Претседателот Ердоган: Одлучни сме да ја внесеме нашата земја во нов период на подем во економијата и демократијата

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган, денеска во Саемскиот и конгресен центар ТУЈАП  говореше на 18. Саем МУСИАД ЕКСПО (MÜSİAD EXPO) кадешто рече: „Одлучни сме да ја внесеме нашата земја во нов период на подем во економијата и демократијата“

1531267
Претседателот Ердоган: Одлучни сме да ја внесеме нашата земја во нов период на подем во економијата и демократијата

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган, денеска во Саемскиот и конгресен центар ТУЈАП  говореше на 18. Саем МУСИАД ЕКСПО (MÜSİAD EXPO) кадешто рече: „Одлучни сме да ја внесеме нашата земја во нов период на подем во економијата и демократијата.“

 

 Слични вести