Претседателот Ердоган: „Сегашниот глобален систем не може да продолжи“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Сегашниот глобален систем не може да продолжи“

1524688
Претседателот Ердоган: „Сегашниот глобален систем не може да продолжи“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Сегашниот глобален систем не може да продолжи“Слични вести