Азербејџанскиот претседател Алиев ги прими министрите Чавушоглу и Акар

Азербејџанскиот претседател Илхам Алиев ги прими во Баку министрите за надворешни работи и национална одбрана, Мевлут Чавушоглу и Хулуси Акар

1524021
Азербејџанскиот претседател Алиев ги прими министрите Чавушоглу и Акар

Азербејџанскиот претседател Илхам Алиев ги прими министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу и министерот за национална одбрана Хулуси Акар.

Министрите Мевлут Чавушоглу и Хулуси Акар кои отпатуваа на разговори во главниот град на Азербејџан, Баку, овде се состанаа со азербејџанскиот претседател Илхам Алиев.

На приемот присуствуваа и азербејџанскиот министер за надворешни работи Џејхун Бајрамов, министерот за одбрана Закир Хасанов и потпретседателот Хикмет Хаџиев.Слични вести