Претседателот Ердоган се состана со претседателот на Претседателството на БиХ Шефик Џаферовиќ

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган во дворецот Вахдеттин во Истанбул се состана со претседателот на Претседателството на Босна и Херцеговина Шефик Џаферовиќ

1523296
Претседателот Ердоган се состана со претседателот на Претседателството на БиХ Шефик Џаферовиќ

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган се состана со претседателот на Претседателството на Босна и Херцеговина Шефик Џаферовиќ.

Средбата се одржа во дворецот Вахдеттин во Истанбул и беше затворена за медиумите.Слични вести