Благодарност од претседателот Ердоган до пријателските земји за доставените пораки со поддршка и сочувство по земјотресот во Измир

Претседателот Ердоган во споделената објава на својот профил на социјалната медија се заблагодари за пораките со поддршка и сочувство коишто пристигнуваат од пријателските земји по земјитресот во Измир

1519350
Благодарност од претседателот Ердоган до пријателските земји за доставените пораки со поддршка и сочувство по земјотресот во Измир

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган се заблагодари за пораките со поддршка и сочувство коишто пристигнуваат од пријателските земји по земјитресот што го погоди вчера градот Измир.

Претседателот Ердоган во споделената објава на својот профил на социјалната медија се заблагодари за пораките со поддршка и сочувство коишто пристигнуваат од пријателските земји по земјитресот во Измир.

Претседателот Ердоган во објавата напиша: „Со сите наши институции како држава Република Турција сме на терен покрај нашите граѓани, целосно владееме со состојбата.“Слични вести