Земјотрес со јачина од 6,6 степени во населеното место Сеферихисар кај градот Измир

Во близина на населеното место Сеферихисар кај градот Измир, во Егејската област на Турција, се случи земјотрес со јачина од 6,6 степени според Рихтеровата скала

1518860
Земјотрес со јачина од 6,6 степени во населеното место Сеферихисар кај градот Измир

Во близина на населеното место Сеферихисар кај градот Измир, во Егејската област на Турција се случи земјотрес со јачина од 6,6 степени според Рихтеровата скала.Слични вести