Турција го осуди нападот со нож во Франција

Турција го осуди извршениот напад со нож во градот Ница, во Франција...

1518149
Турција го осуди нападот со нож во Франција

Турција го осуди извршениот напад со нож во градот Ница, во Франција...Слични вести