Ердоган: „Борбата на турскиот народ за независност нема да заврши се додека продолжи да застанува во одбрана на татковината, знамето, езанот

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече: „Борбата на турскиот народ за независност нема да заврши се додека продолжи да застанува во одбрана на својата татковина, своето знаме, својот езан“

1518224
Ердоган: „Борбата на турскиот народ за независност нема да заврши се додека продолжи да застанува во одбрана на татковината, знамето, езанот

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече: „Борбата на турскиот народ за независност нема да заврши се додека продолжи да застанува во одбрана на својата татковина, своето знаме, својот езан.“Слични вести