Ердоган: „Рускиот напад на Идлиб претставува јасен показател дека не сакаат траен мир и спокојство“

Ердоган: „Рускиот напад на Идлиб претставува јасен показател дека не сакаат траен мир и спокојство“

1517504
Ердоган: „Рускиот напад на Идлиб претставува јасен показател дека не сакаат траен мир и спокојство“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган: „Рускиот напад на Идлиб претставува јасен показател дека не сакаат траен мир и спокојство“Слични вести