Ердоган: „Нашата земја ќе продолжи да се раководи по зацртаниот пат“

Ердоган: „Нашата земја ќе продолжи да се раководи по зацртаниот пат“

1517507
Ердоган: „Нашата земја ќе продолжи да се раководи по зацртаниот пат“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Нашата земја ќе продолжи да се раководи по зацртаниот пат“



Слични вести