Албајрак: „Глобалните компании имаат потреба од партнери како што е Турција“

Министерот за трезор и финансии Берат Албајрак рече: „Глобалните компании имаат потреба од партнери како што е Турција“.

1516896
Албајрак: „Глобалните компании имаат потреба од партнери како што е Турција“

Министерот за трезор и финансии Берат Албајрак рече: „Глобалните компании имаат потреба од партнери како што е Турција“.Слични вести