Во пристаништето на Мерсин запленети 220 килограми кокаин од Бразил

Екипите на полицијата приведоа 2 осомничени

1512839
Во пристаништето на Мерсин запленети 220 килограми кокаин од Бразил

 

220 килограми кокаин биле запленети во контејнер на бродот од Бразил во меѓународното пристаниште Мерсин.

Според соопштението кое беше објавено од страна на Главното јавно обвинителство во Мерсин, екипите на одделот за борба против наркотични злосторства при Дирекцијата за безбедност во градот извршија претрес на контејнерите на бродот од Бразил, натоварени со хартија.

Во претресот биле запленети 220 килограми кокаин во 200 пакувања скриени меѓу пакувањата хартија А4.

Екипите приведоа 2 осомничени.Слични вести