Претседателот Ердоган: Ќе продолжиме да им ги даваме заслужените одговори на Грција и кипарско-грчкиот дел, на терен

Претседателот Ердоган, во врска со случувањата во Егејот и Источниот Медитеран истакна дека Турција ќе продолжи да им ги дава заслужените одговори на Грција и кипарско-грчкиот дел, на терен

1508921
Претседателот Ердоган: Ќе продолжиме да им ги даваме заслужените одговори на Грција и кипарско-грчкиот дел, на терен

Претседателот на државата и претседател на Партијата за правда и развој  АКП (АК Партијата) Реџеп Тајјип Ердоган говореше пред пратениците на пратеничката група на својата партија во Големото Народно Собрание на Турција (ТБММ) кадешто се осврна на бројни теми.

Претседателот Ердоган, во врска со случувањата во Егејот и Источниот Медитеран истакна дека Турција ќе продолжи да им ги дава заслужените одговори на Грција и кипарско-грчкиот дел, на терен.

 Слични вести