Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу се состана со својот грчки колега Никос Дендиас

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу се состана со својот грчки колега Никос Дендиас

1505297
Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу се состана со својот грчки колега Никос Дендиас

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу се состана со својот грчки колега Никос Дендиас.Слични вести