Ердоган: „Ковид-19 ја продлабочи нееднаквоста во глобалниот систем“

Ердоган: „Ковид-19 ја продлабочи нееднаквоста во глобалниот систем“

1505414
Ердоган: „Ковид-19 ја продлабочи нееднаквоста во глобалниот систем“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Ковид-19 ја продлабочи нееднаквоста во глобалниот систем“Слични вести