Претседателот Ердоган: Ќе продолжиме да се наоѓаме на теренот се додека не се воспостави стабилноста на нашата јужна граница

Претседателот Ердоган: Ќе продолжиме да се наоѓаме на теренот се додека не се воспостави стабилноста на нашата јужна граница

1502167
Претседателот Ердоган: Ќе продолжиме да се наоѓаме на теренот се додека не се воспостави стабилноста на нашата јужна граница

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган истакна дека Турција ќе продолжи да се наоѓа на теренот се додека не се воспостави стабилноста на нејзината јужна граница.Слични вести