Порака за брзо оздравување од Ердоган до Трамп

Им посакувам што побрзо да оздрават и процесот на карантин да го поминат без тешкотии

1501736
Порака за брзо оздравување од Ердоган до Трамп

 

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган на американскиот претседател Доналд Трамп и сопругата Меланија Трамп, чии тестови беа позитивни на Ковид-19, им посака што побрзо да озрдават.

Ердоган во објавата на англиски јазик преку профилот на твитер истакна:

„На американскиот претседател Доналд Трамп и неговата сопруга Меланија Трамп чии тестови на Ковид-19 беа позитивни, им посакувам што побрзо да оздрават и процесот на карантин да го поминат без тешкотии.“Слични вести