Ердоган: „Во Медитеранот не може да има мир ако праведно не бидат вклучени Турција и ТРСК“

Ердоган: „Во Медитеранот не може да има мир ако праведно не бидат вклучени Турција и ТРСК“

1498884
Ердоган: „Во Медитеранот не може да има мир ако праведно не бидат вклучени Турција и ТРСК“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Во Медитеранот не може да има мир ако праведно не бидат вклучени Турција и ТРСК“Слични вести