Претседателот Ердоган: Продолжуваме да ги браниме нашите права и интереси во нашите мориња

Претседателот Ердоган рече: "Продолжуваме да ги браниме нашите права и интереси во нашите мориња"

1497667
Претседателот Ердоган: Продолжуваме да ги браниме нашите права и интереси во нашите мориња

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече: "Продолжуваме да ги браниме нашите права и интереси во нашите мориња."Слични вести