Бродот „Оруч Реис“ се врати во пристаништето во Анталија

Завршија тестовите на некои уреди на бродот Оруч Реис

1495947
Бродот „Оруч Реис“ се врати во пристаништето во Анталија

Бродот за сеизмички истражувања „Оруч Реис“ се врати во пристаништето во Анталија.

Завршија тестовите на некои уреди на бродот Оруч Реис кој по сеизмичките и истражувачки активности се закотви во пристаништето во Анталија за надополнување и одржување.

По завршувањето на тестовите бродот се врати во пристаништето во Анталија.Слични вести