Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган: „Чекорите што ќе ги фрли Грција се значајни“

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган одржа трилатерална видео-конференциска средба со германската канцеларка Ангела Меркел во својство на претседавач со Европската унија (ЕУ) и со претседателот на Европскиот совет (ЕС) Шарл Мишел

1495378
Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган: „Чекорите што ќе ги фрли Грција се значајни“

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган одржа трилатерална видео-конференциска средба со германската канцеларка Ангела Меркел во својство на претседавач со Европската унија (ЕУ) и со претседателот на Европскиот совет (ЕС) Шарл Мишел.

Претседателот Ердоган рече: „Чекорите што ќе ги фрли Грција се значајни.“

 Слични вести