Успешно реализирана обуката на турските подморници стрелање со торпедо

Во објавеното соопштение од Министерството за национална одбрана е споделена следната информација: „На 19 септември 2020 година во водите во близина на Измир од страна на нашите подморници на нашите Поморски сили успешно е реализирана обуката со стрелање

1494309
Успешно реализирана обуката на турските подморници стрелање со торпедо

Успешно е реализирана обуката со стрелање со торпедо на турските подморници на Командата на Поморските сили.

Во објавеното соопштение од Министерството за национална одбрана е споделена следната информација: „На 19 септември 2020 година во водите во близина на Измир од страна на нашите подморници на нашите Поморски сили успешно е реализирана обуката со стрелање со торпедо.“Слични вести