Претседателот Ердоган: Турција е од земјите кои се подложени на најмала штета на епидемијата

Претседателот Ердоган рече: „Турција е од земјите кои се подложени на најмала штета на епидемијата“

1493660
Претседателот Ердоган: Турција е од земјите кои се подложени на најмала штета на епидемијата

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган од Истанбул преку видео-конференција учествуваше на церемонијата на отворање на делот од делницата Гебзе-Измит на Автопатот Северна Мармара.

Претседателот Ердоган рече: „Турција е од земјите кои се подложени на најмала штета на епидемијата.“

 Слични вести