Амбасадорот на Грција во Анкара повикан во Министерството за надворешни работи

Амбасадорот на Грција во Анкара е повикан во Министерството за надворешни работи

1493370
Амбасадорот на Грција во Анкара повикан во Министерството за надворешни работи

Амбасадорот на Грција во Анкара е повикан во Министерството за надворешни работи. Слични вести