Претседателот Ердоган: Разбраа дека нема да потклекнеме пред уцената и заканата во Источниот Медитеран

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган: Разбраа дека нема да потклекнеме пред уцената и заканата во Источниот Медитеран

1492551
Претседателот Ердоган: Разбраа дека нема да потклекнеме пред уцената и заканата во Источниот Медитеран

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган: Разбраа дека нема да потклекнеме пред уцената и заканата во Источниот Медитеран.

 

 Слични вести