Претседателот Ердоган ја прими претседателката на Националното Собрание на Азербејџан Сахиба Гафарова

Претседателот Ердоган во сарајот Долмабахче во Истанбул ја прими претседателката на Националното Собрание на Азербејџан Сахиба Гафарова

1489603
Претседателот Ердоган ја прими претседателката на Националното Собрание на Азербејџан Сахиба Гафарова

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган ја прими претседателката на Националното Собрание на Азербејџан Сахиба Гафарова. 

Претседателот Ердоган со Гафарова се состана во својата работна канцеларија во сарајот Долмабахче во Истанбул.

Приемот траеше приближно 45 минути и беше затворен за медиумите.

На приемот присуствуваше и претседателот на Големото Народно Собрание на Турција (ТБММ) Мустафа Шентоп.Слични вести