Претседателот Ердоган разговараше телефонски со шпанскиот премиер Педро Санчез

Според објавеното соопштение од одделот за комуникации на претседателството, во телефонскиот разговор  беа разгледани прашања коишто ќе доведат до развивање на билатералните односи и регионални теми

1489205
Претседателот Ердоган разговараше телефонски со шпанскиот премиер Педро Санчез

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган оствари телефонски разговор со шпанскиот премиер Педро Санчез.

Според објавеното соопштение од одделот за комуникации на претседателството, во телефонскиот разговор  беа разгледани прашања коишто ќе доведат до развивање на билатералните односи и регионални теми.Слични вести