Чавушоглу оствари телефонски разговор со својот италијански колега Ди Мајо

Според добиени информации од дипломатск извори, во телефонскиот разговор помеѓу двајцата шефови на дипломатии станало збор за прашањата со Источниот Медитеран и Либија

1489305
Чавушоглу оствари телефонски разговор со својот италијански колега Ди Мајо

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со својот колега, италијанскиот министер за надворешни работи Луиџи Ди Мајо.

Според добиени информации од дипломатск извори, во телефонскиот разговор помеѓу двајцата шефови на дипломатии станало збор за прашањата со Источниот Медитеран и Либија.Слични вести