МНО: „Заврши техничкиот состанок меѓу воените делегации на Турција и Грција“

Следниот состанок се планира да се одржи претстојните денови

1488595
МНО: „Заврши техничкиот состанок меѓу воените делегации на Турција и Грција“

Министерството за национална одбрана (МНО) соопшти дека заврши техничкиот состанок под наслов „Методи за разградување“ меѓу воените делегации на Турција и Грција што се одржа во Седиштето на НАТО.

Според соопштението кое беше објавено од страна на МНО, беше истакнато дека страните на состанокот ги разгледаa мерките за евентуалните попречувања меѓу воените сегменти.

Следниот состанок се планира да се одржи претстојните денови.Слични вести