Ердоган: „Ние сме преголем залак за вас, не можете да не изедете“

Претседателот Ердоган сподели објава на профилот на социјалните мeдиуми

1488546
Ердоган: „Ние сме преголем залак за вас, не можете да не изедете“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган на профилот на социјалните медиуми ја сподели следната објава:

„Ние сме преголем залак за вас, не можете да не изедете“.

Претседателот Ердоган на профилите на социјалните медиуми објави една објава од пред неколку години и заедно со објавата сподели и видео снимка во која истакнува:

„Сте подготвиле една маса на волци. Сакате да не изедете на таа маса. Извинете ама ние сме преголем залак за вас. Нас не можете да не изедете.“Слични вести