МНР на Турција: Ги отфрлуваме донесените одлуки на Арапската лига (АЛ)

Министерството за надворешни работи на Турција објави писмено соопштение во кое се истакнува дека целосно се отфрлуваат донесените одлуки на состанокот на Министерскиот совет на Арапската лига (АЛ) од 9 септември

1488206
МНР на Турција: Ги отфрлуваме донесените одлуки на Арапската лига (АЛ)

Министерството за надворешни работи на Турција објави писмено соопштение во кое се истакнува дека целосно се отфрлуваат донесените одлуки на состанокот на Министерскиот совет на Арапската лига (АЛ) од 9 септември.Слични вести