Претседателот Ердоган: За време на епидемијата не дозволивме ниту колапс на нашиот здравствен систем, ниту да замре нашата економија

Претседателот Ердоган рече: „За време на епидемијата не дозволивме ниту колапс на нашиот здравствен систем, ниту да застане нашата економија“

1486287
Претседателот Ердоган: За време на епидемијата не дозволивме ниту колапс на нашиот здравствен систем, ниту да замре нашата економија

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган зборува на церемонијата за презентација на осигурувањето на Турција што се одржува во Конгресниот и културен центар „Миллет“ во претседателската палата, во Бештепе, во Анкара.

Претседателот Ердоган рече: „За време на епидемијата не дозволивме ниту колапс на нашиот здравствен систем, ниту да замре нашата економија“

 Слични вести