Претседателот Ердоган рече: Турција веќе е земја со право на збор во својот регион

Претседателот Ердоган рече: „Турција веќе е земја со право на збор во својот регион.“

1486507
Претседателот Ердоган рече: Турција веќе е земја со право на збор во својот регион

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган, по одржаниот состанок на Претседателскиот кабинет во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе, во Анкара, даде значајни изјави.

Претседателот Ердоган рече: „Турција веќе е земја со право на збор во својот регион.“

 Слични вести