Министерот Хулуси Акар ќе се состане со претседателот на Воениот комитет на НАТО Стјуарт Пич

Средбата е значајна по тоа што ќе биде остварена по неодамнешните изјави на генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг во однос на започнувањето на техничките разговори помеѓу Турција и Грција

1486052
Министерот Хулуси Акар ќе се состане со претседателот на Воениот комитет на НАТО Стјуарт Пич

Министерот за национална одбрана Хулуси Акар денеска ќе се состане со претседателот на Воениот комитет на НАТО воздухопловниот маршал Стјуарт Пич.

Оваа средба е значајна по тоа што ќе биде остварена по неодамнешните изјави на генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг во однос на започнувањето на техничките разговори помеѓу Турција и Грција.Слични вести