Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган: Нашиот здравствен систем стои цврсто исправен на нозе

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган говореше на церемонијата на свечено отоврање на Градската болница Ѓозтепе во Истанбул

1485344
Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган: Нашиот здравствен систем стои цврсто исправен на нозе

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган говореше на церемонијата на свечено отоврање на Градската болница Ѓозтепе во Истанбул.

Ердоган рече: „Нашиот здравствен систем стои цврсто исправен на нозе.“Слични вести