Чавушоглу: „Грчкиот министер не го прифати предлогот за безусловен дијалог“

Чавушоглу: „Грчкиот министер не го прифати предлогот за безусловен дијалог“

1484812
Чавушоглу: „Грчкиот министер не го прифати предлогот за безусловен дијалог“

Министерот за надворешни работи Мевљут Чавушоглу рече: „Грчкиот министер не го прифати предлогот за безусловен дијалог“Слични вести