Чавушоглу разговараше телефонски со својот азербејџански колега Бајрамов

Според добиени информации од дипломатски извори, двајцата шефови на дипломатии Мевлут Чавушоглу и Џејхун Бајрамов разговараа за билатералните односи и регионални прашања

1483702
Чавушоглу разговараше телефонски со својот азербејџански колега Бајрамов

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со азербејџанскиот министер за надворешни работи Џејхун Бајрамов.

Според добиени информации од дипломатски извори, двајцата шефови на дипломатии во телефонскиот разговор разговараа за билатералните односи и регионални прашања.Слични вести