Претседателот Ердоган: Нашите успеси се показател на нашата волја за одбрана на нашите права и интереси

Претседателот Ердоган по повод 30 Август Празникот на победата во посета на мавзолејот на Ататурк „Аниткабир“ во Анкара: Нашите успеси се показател на нашата волја за одбрана на нашите права и интереси“

1481489
Претседателот Ердоган: Нашите успеси се показател на нашата волја за одбрана на нашите права и интереси

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган по повод одбележувањето на 30 Август Празникот на победата (98-годишнината од извојуваната победа на 30 август 1922 година над окупаторските сили) го посети мавзолејот на Ататурк „Аниткабир“ во Анкара.

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече: „Нашите успеси се показател на нашата волја за одбрана на нашите права и интереси.“

 Слични вести