Министерот за национална одбрана Акар разговараше телефонски со својот британски колега Валас

Во телефонскиот разговор помеѓу двајцата министри за одбрана Хулуси Акар и Бен Валас беа разменети мислења во однос на билатерални и регионални прашања, на чело со Источниот Медитеран и Либија

1480914
Министерот за национална одбрана Акар разговараше телефонски со својот британски колега Валас

Министерот за национална одбрана Хулуси Акар оствари телефонски разговор со министерот за одбрана на Велика Британија Бен Валас.

Во телефонскиот разговор помеѓу двајцата министри за одбрана Хулуси Акар и Бен Валас беа разменети мислења во однос на билатерални и регионални прашања, на чело со Источниот Медитеран и Либија.Слични вести