Состанок на претседателскиот кабинет под претседателство на претседателот Ердоган

На состанокот ќе бидат поставени на дневен ред историското откритие на природен гас во Црното Море, случувањата во Источниот Медитеран и Либија, процесот со пандемијата на новиот тип коронавирус (Ковид-19) и борбата против тероризмот

1478042
Состанок на претседателскиот кабинет под претседателство на претседателот Ердоган

Денеска во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе во Анкара, во 15:00 часот по турско време ќе се одржи состанок на претседателскиот кабинет под претседателство на претседателот Реџеп Тајјип Ердоган.

На состанокот ќе бидат поставени на дневен ред историското откритие на природен гас во Црното Море, случувањата во Источниот Медитеран и Либија, како и други бројни критични прашања како што се процесот со пандемијата на новиот тип коронавирус (Ковид-19) и борбата против тероризмот.Слични вести