Ердоган: „Грција нема право да прогласи НАВТЕКС зона во наведениот регион“

Ердоган: „Грција нема право да прогласи НАВТЕКС зона во наведениот регион“

1478385
Ердоган: „Грција нема право да прогласи НАВТЕКС зона во наведениот регион“

Претседателот Рџеп Тајип Ердоган рече дека „Грција нема право да прогласи НАВТЕКС зона во наведениот регион“.Слични вести