Претседателот Ердоган се состана со шефот на Политичкото биро на Хамас Исмаил Ханије

Претседателот Ердоган со шефот на Политичкото биро на Хамас Исмаил Ханије и делегацијата во негова придружба се состана во дворецот Вахдеттин во Истанбул

1477447
Претседателот Ердоган се состана со шефот на Политичкото биро на Хамас Исмаил Ханије

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган се состана со претседателот на Политичкото биро на Движењето за отпор на Палестина Хамас Исмаил Ханије и делегацијата во негова придружба.

Претседателот Ердоган со претседателот на Политичкото биро на Хамас Исмаил Ханије и делегацијата во негова придружба се состана во дворецот Вахдеттин во Истанбул.

На средбата која беше затворена за медиумите присуствуваа и шефот на Националната разузнавачка служба (МИТ) Хакан Фидан, шефот на одделот за комуникации Фахреттин Алтун и портпаролот на претседателскиот кабинет Ибрахим Калин.Слични вести