Турција даде мошне остар одговор на скандалозните изјави на Џо Бајден

Од страна на Турција пристигна мошне остар одговор на скандалозните изјави на Џо Бајден, кандидатот на Демократите за претседател на претстојните претседателски избори во САД

1473558
Турција даде мошне остар одговор на скандалозните изјави на Џо Бајден

Од страна на Турција пристигна мошне остар одговор на скандалозните изјави на Џо Бајден, кандидатот на Демократите за претседател на претстојните претседателски избори во Соединетите Американски Држави (САД).Слични вести