Претседателот Ердоган: Би можеле да ги суспендираме нашите дипломатски односи со управата на Абу Даби

Претседателот Ердоган рече: „Би можеле да фрлиме чекори за суспендирање на нашите дипломатски односи со управата на Абу Даби.“

1473094
Претседателот Ердоган: Би можеле да ги суспендираме нашите дипломатски односи со управата на Абу Даби

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган на излегување од џамијата Хз. Али во Ускудар во Истанбул кадешто клањаше џума намаз (петочната молитва) одговараше на прашањата на новинарите.

Претседателот Ердоган рече: „Би можеле да фрлиме чекори за суспендирање на нашите дипломатски односи со управата на Абу Даби.“

 Слични вести