Ердоган: Нема да го оставиме без одговор и најмалиот можен напад врз нашите цивилни бродови

Претседателот Ердоган: Нема да го оставиме без одговор и најмалиот можен напад врз нашите цивилни бродови (во Источниот Медитеран).

1473088
Ердоган: Нема да го оставиме без одговор и најмалиот можен напад врз нашите цивилни бродови

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган на излегување од џамијата Хз. Али во Ускудар во Истанбул кадешто клањаше џума намаз (петочната молитва) одговараше на прашањата на новинарите.

Претседателот Ердоган рече: „Нема да го оставиме без одговор и најмалиот можен напад врз нашите цивилни бродови (во Источниот Медитеран).“Слични вести