Ибрахим Калин: Историјата ќе пишува за поразот на предавниците на палестинскиот народ

Портпаролот на претседателскиот кабинет Ибрахим Калин истакна дека историјата ќе пишува за поразот на предавниците на палестинскиот народ и на палестинската кауза

1472614
Ибрахим Калин: Историјата ќе пишува за поразот на предавниците на палестинскиот народ

Портпаролот на претседателскиот кабинет Ибрахим Калин покажа реакција против постигнатиот договор за нормализирање помеѓу Израел и Обединетите Арапски Емирати (ОАЕ) и истакна дека историјата ќе пишува за поразот на предавниците на палестинскиот народ и на палестинската кауза.

Калин ви врска со постигнатиот договор помеѓу Израел и Обединетите Арапски Емирати (ОАЕ) сподели објава на својот профил на социјалната мрежа Твитер. 

Портпаролот на претседателскиот кабинет Ибрахим Калин го напиша следното: „Историјата секако ќе пишува за поразот на предавниците на палестинскиот народ и палестинската кауза.“Слични вести